5 idei de cadouri de Valentines Day pentru EA

Cum scriam si aici, Valentines Day este o zi preluata de la americani. Cu toate acestea, nu vei scapa teafar daca nu vei ajunge acasa cu un cadou pentru ea. O stim prea bine.

Motivul? Este foarte simplu, o surpriza pentru o femeie nu strica niciodata si jumatatea ei ar trebuie sa stie asta cel mai bine.

Ce cadouri ii poti oferi ei de Valentines Day

1. Set apa de parfum + lotiune de corp Calvin Klein Eternity Femei (redus cu 25%) – cu un parfum Calvin Klein nu o vei da in bara. Chiar daca sertarul ei are in grija alte 2-3 parfumuri, va fi surprinsa.

Cadou Valentine's Day pentru Ea

 

2. Esarfa NEXT – care se va potrivi foarte bine atat in anotimpul rece, cat si primavara.

Cadou Esarfa pentru ea

 

3. Poate un bestseller romantic? Fluturi. Volumul 3 – Irina Binder (8% reducere)

 

Fluturi Irina Binder

4. Un buchet de trandafiri livrat direct la biroul ei sau acasa. Cu un vizual atractiv si impachetat elegant, ii vei surprinde chiar si colegele de birou si sigur o va bucura gestul.

trandafiri Valentines Day

5. Umbrela Reversibila care sa va adaposteasca in zilele ploioase. Sigur va atrage cateva zambete pe drum de la cei care va vad impreuna. Plus ca are o multime de specificatii care-i dau unicitate: nu mai permite picaturilor de ploaie sa se scurga de pe umbrela – noul model inoveaza functionalitatea umbrelei clasice.

Umbrela Reversibila cadou

 

Motivele pentru care vei spune „stii, nu prea am stiut ce sa iau” s-au cam terminat. Alege un cadou de mai sus si cu siguranta vei avea o zi de Valentines Day care va fi tinuta minte.

1 Comment

  1. […] tine care sa te ajute. Apropo, am mai facut o lista cu 5 cadouri de Valentines Day pentru ea, vezi aici. Iata ce cadouri ii poti lua […]

Lasă un răspuns